Frisör Uddevalla

Vill du hitta en frisör i Uddevalla? Med hjälp och tips från oss på Uddevallagruppen har du alla möjligheter att hitta till en frisör i Uddevalla som både matchar det du söker och som kan hjälpa dig med det du vill göra. Uddevalla är i sig inte en överdrivet stor stad, men trots det så finns det väldigt många frisörer och barberare som är riktigt proffsiga på deras arbete, så får dig som söker frisör finns det goda möjligheter att hitta rätt! Oavsett om du vill göra en vanlig klippning, färga håret, göra en uppsättning, sätta i hårförlängning eller fixa till ditt skägg så kan vi se till att du får den hjälp du behöver. Med vår hjälp är det väldigt mycket enklare att hitta rätt, och du är alltid i trygga händer om du vill söka dig runt i Uddevalla.

Frisörer i Uddevalla

Frisör och frisörer i Uddevalla

Salong Chri Chri

Chri Chri är en trevlig och personlig frisörsalong belägen mitt i centrala Uddevalla. Salongen ligger på Södra Drottninggatan 4. Här erbjuds klippning, färgning och det mesta inom hårvård. De är även återförsäljare av flera stora märken så som Maria Nila, PXC och Marja Entrich. Bokning sker enklast genom att ringa till salongen, alternativt komma förbi. Öppettiderna är måndag – fredag 9 – 18, lördagar 9 – 13, söndagar Stängt. Varannan torsdag är det öppet till 20.

Frisör och frisörer i Uddevalla

Salong Björken

Salong Björken genomför klippning och annan hårvård med naturens egna produkter. Vid färgning används exempelvis växtfärger och örter. Salongen är därmed ett alternativ för dig som vill undvika de starkare kemikalierna. Klippning och annan hårvård kan även beställas som hembesök. Detta inom Uddevalla tätort och till en extra avgift på 100 kr. Självklart kan även naturvänliga hårprodukter köpas på plats. Bland annat säljs schampoo, hårkurer och stylingprodukter. ”Ett vackert, friskt hår med ekologisk hårvård – För bättre hälsa och renare miljö”

Frisör och frisörer i Uddevalla

Farbror Sven

Robert, som driver Farbror Sven, har arbetat som frisör nästan hela sitt yrkessamma liv. I salongen kan besökarna få ”allt från klippning till färgning”. Här finns även ett kvalitetsutbud av hårvårdsprodukter. Med ett brinnande intresse för hårvård följer Robert med i trender både gällande frisyrer och produkter. Saknar du inspiration så bjuder han gärna på idéer och råd. Välkommen till Farbror Sven om du uppskattar en salong med ”Erfarenhet, Kunskap och Känsla för Trender”. Bokning sker enklast via telefon.

Frisör och frisörer i Uddevalla

Diva Beauty

Hos Diva Beauty erbjuds tjänster och produkter inom både hudvård och hårvård. De har en av de största frisörsalongerna i Uddevalla Centrum och ligger på Kungsgatan 2. Utöver behandlingar säljs flera skönhetsprodukter. Bland hårvårdsprodukterna hittas kända märken som Uniq One, Wella, Revlon och Schwarzkopf.En unik detalj är att de har massagestolar som besökarna kan sitta i under schamponeringarna. Boka även hårtvätt vid nästa klippning och upplev något helt unikt. Bokning kan ske online eller via telefon.

Frisör och frisörer i Uddevalla

Uppströms Frisörer

Uppströms Frisörer hittas i en av de mest centralt belägna salongerna då adressen är Kungsgatan 10. Utöver vanlig klippning erbjuds ”plusmeny” med exempelvis glossing, nyansering, blending och olaplexbehandling. Passa på att köp med dig professionella hårvårdsprodukter från bland annat d:fi, Living Proof och hh simonsen. Följ gärna Uppströms både på Facebook och Instagram för inspiration. Bokning av deras tjänster kan ske via hemsidan eller via telefon.

Frisör och frisörer i Uddevalla

Salong Bali

 • Address Asplundsgatan 3, 451 40 Uddevalla
 • Tel 0522-103 47
 • E-Post
 • Webbplats

Salong Bali hittas på Asplundsgatan 3. Här erbjuds klassiska frisörtjänster så som klippning, färgning och slingor. I salongen arbetar utbildade frisörer som både har kunskap och erfarenhet av yrket. Vid önskemål om kontakt eller bokning sker detta enbart via telefon. Någon hemsida med priser eller övrig information finns inte tillgänglig.

Frisör och frisörer i Uddevalla

Salong Munken Herr- och Damfrisering

 • Address Kålgårdsbergsgatan 9, 451 30 Uddevalla
 • Tel 0522-104 64
 • E-Post
 • Webbplats
Salong Munken hittas på Kålgårdsbergsgatan 9. Det är en klassisk herr- och damfrisör med både klippning och färgning. Här kan även produkter inom hårvård köpas från kända varumärken. Vid bokning hänvisas kunderna främst till kontakt via telefon. De har öppet 9 – 18 måndagar till fredagar samt 8 – 13 på lördagar.

Frisör och frisörer i Uddevalla

Salong vid Ån

Salong vid ån drivs av Maria Peterson. Hon utbildade sig till frisör 1994 och har därmed lång erfarenhet av branschen och dess trender. Frisörsalongen finns på Mötesplats Riverside (Museigatan 2) vilket gör det både lätt att hitta dit och parkera. Öppettiderna är mån, tis, ons, fred 9 – 18, tors 10 -19 med lunchstängt 14 -15. Bokning sker via telefon.

Frisör och frisörer i Uddevalla

Atas Klipp

 • Address Södra Järnvägsgatan 7, 451 50 Uddevalla
 • Tel 0522-325 50
 • E-Post
 • Webbplats

Atas Klipp drivs av Ata Rafigh och hittas på Södra Järnvägsgatan 7. Erbjuder bland annat herrklippning till ett lägre pris än många andra inom branschen. Salongen har öppet 10 – 18 på vardagar samt lördagar 10 – 13. Vid frågor om utbud, priser eller bokning bör frisören kontaktas via telefon. De har ingen hemsida med ytterligare information.

Frisör och frisörer i Uddevalla

Centrumklipparna

 • Address Kungsgatan 18, 451 30 Uddevalla
 • Tel 0522-128 00
 • E-Post
 • Webbplats

Centrumklipparna erbjuder herr-, barn- och damklippning. Välkommen att boka en tid hos Mikael Neandhers eller Daniel Neandhers. Bägge med över 15 års erfarenhet av yrket. Välj klassisk klippning eller billigare maskinklippning. De samarbetar även med en av de största perukleverantörerna i Sverige och kan därmed erbjuda hjälp att hitta rätt peruk. I salongen kan kvalitetsprodukter köpas hem från bland annat Wella och Grazette of Sweden. ”Kom till oss & varva ner i en lugn & familjär miljö” – Bokning kan ske via mail eller telefon.

Frisör och frisörer i Uddevalla

Carina Anderssons Hårsalong

 • Address Kilbäcksgatan 36, 451 30 Uddevalla
 • Tel 0522-183 90
 • E-Post
 • Webbplats

Carina Andersson hårsalong är en enskild firma som drivs av Carina Andersson. Frisörsalongen grundades 2010 och erbjuder idag ett klassiskt utbud av tjänster och produkter. Boka klippning eller färgning och passa på att köpa hem kvalitetsprodukter inom hårvård efter besöket. Bokning sker enbart via telefon.

Frisör och frisörer i Uddevalla

Salong Nina

 • Address Ridhusgatan 24, 451 42. uddevalla
 • Tel 0522-357 52
 • E-Post
 • Webbplats

Salong Nina drivs av Catarina ”Nina” Larsson, som både är frisör och konstnär. Hos henna kan därmed både håret klippas och akvareller samt annat hantverk köpas. Här finns även kvalitetsprodukter inom hårvård från exempelvis Schwarzkopf, Blomdahl och Hair Gear. Frisörsalongen ligger på Ridhusgatan 24 och bokning sker via mail eller telefon

Frisör och frisörer i Uddevalla

Stålklang o co

Stålklang & co är hjälper till med inspiration, hårvård, klippning och behandlingar. De kan även ge råd om vilka hårvårdsprodukter som passar utifrån de individuella behoven, produkter som kan köpas på plats. Önskas ett billigt alternativ väljs maskinklippning istället för manuell klippning. Salongen ligger i centrala Uddevalla, på Kungsgatan 26. Bokningar sker enbart via telefon. De anger uttryckligen att bokning inte sker via mail.

Frisör och frisörer i Uddevalla

Elias Salong

Elias Salong drivs av Elias som arbetat inom frisöryrket i över 12 år. Han har bland annt följt med artister på turnéer och varit deras hårstylist. Boka klippning, skäggvård, färgning eller uppsättning. Rabatt ges vid klippning av barn eller pensionärer. I salongen kan även hårvårdsprodukter köpas från Grazette of Sweden, American Crew, DiFi och andra kända märken. Salongen ligger på Trädgårdsgatan 8. Kunder hänvisas att parkera vid Villa svarta Örn plats 2.

Frisör och frisörer i Uddevalla

Studio One

Studio One drivs av Sussie, Tess och Therese vilka alla arbetar med ”stor erfarenhet, kunskap och engagemang”. Salongen startade 2015 med målet att vara salongen med ett STORT HJÄRTA. Utöver stort fokus på kundbemötande och service lägger de stor vikt vid vidareutbildning och att följa med i trender. Boka allt från klassisk klippning till färgning, slingor, permanent eller festfrisyr. Hit kan du även gå för att plocka ögonbrynen eller färga ögonbryn/ögonfransar.

Frisör och frisörer i Uddevalla

Salong Lawli

Salong Lawli erbjuder ett mycket brett utbud av tjänster inom hårvård och skönhetsvård. Här jobbar bland annat auktoriserade hudterapeuter, frisörer med gesällbrev och en spaterapeut. Därmed kan allt från klippning och nagelvård till hårförlängning och lash lift erbjudas. En komplett skönhetsstudio med gedigen kunskap hos personalen. Bokning kan ske via hemsidan eller i kontakt med salongen.

Frisör och frisörer i Uddevalla

Karins Hårdesign

Karins Hårdesign drivs av Karin Rämö. Med utbildning från 1974, Gesällbrev, Mästarbrev och 40 års erfarenhet har hon gedigen kunskap inom branschen. Hon utbildade sig till Hårolog 1990 och har stort fokus på vidareutbildning och kunskap. Detta visar sig även i att hon är medlem i Frisörföretagarna och innehar av frisörlegitimation. Här erbjuds allt från enklare klippningar till färgning, uppsättningar och plockning av ögonbryn.

Frisör och frisörer i Uddevalla

CitySalongen

Salong Aqua hjälper till med bland annat klippning, färgning, hårförlängning med keratinvax samt styling. Här kan även makeup och uppsättningar bokas för bröllop och fest. Bokning kan ske direkt via hemsidan eller att salongen kontaktas via mail/telefon. Här jobbar Ulrika, Anna, Gunilla, Helle och Wilma som klipper mellan 9 – 18 på vardagar och 9 – 13 på lördagar.

Se fler frisörsalonger

Frisörer för alla

Att jobba som frisör är något som blir allt mer populärt, inte minst i en stad som Uddevalla där utbudet kan vara något begränsat och där man ofta har en chans att fastna för en viss favorit. Trots att det finns många frisörer, frisörsalongen och barberare i Uddevalla så kan det vara svårt att veta vilken man ska vända sig till för att känna sig i trygga händer, speciellt om man har tänkt göra ett mer omfattande ingrepp som verkligen kan få fel resultat.

Oavsett vad just du är ute efter och vad du vill göra med ditt hår eller ditt skägg så kan vi alltid se till att du får den hjälp du behöver då du vill hitta en passande frisör i Uddevalla. Kom ihåg att alla auktoriserade frisörsalonger har genomgått många års utbildning för att få ansvara för ditt hår, så håller du dig till de som är riktigt duktiga på sin sak och tar del av de tips du kan få av andra finns det goda chanser att komma rätt!

Välj rätt frisör

Som vi tidigare varit inne på så kan det vara svårt att veta vilken frisörsalong i Uddevalla man ska välja, inte minst om du inte riktigt är familjär med staden och har koll på vad som finns i ditt område. För att hitta rätt frisör, oavsett om du befinner dig i Uddevalla eller om du bor någon annanstans i Sverige, så är det viktigt att du utgår från dina behov och önskemål när det kommer till pris, resultat och område. 

I en stad som Uddevalla, där behovet av frisörer är rätt stort och där utbudet av olika barberare och frisörsalongen är rätt generöst, får du inte heller glömma bort att somliga salongen är bättre på vissa saker än andra. När man utbildar sig till frisör kan man välja att rikta in sig på en viss sak, som exempelvis hårförlängning eller skägg.

Är du ute efter en viss behandling som kräver lite extra kunskap rekommenderar vi dig därmed att du söker dig till salong som är duktig på just det. på så sätt kan det också vara lättare att välja en salong du ska prova på, och att välja rätt frisör överlag. På vår sida kan du ta del av samtliga frisörsalongen som finns att besöka i Uddevalla, oavsett om det gäller en viss behandling eller om du bara vill hitta något som passar.

Glöm dyra priser och krångel

Genom att ta del av de olika frisörsalongerna som finns i Uddevalla kan du inte bara öka dina chanser om att hitta rätt, utan du kan även få en bättre bild av vilken prisbild som gäller för just den behandling som du vill göra samt ge dig själv möjligheten om att faktiskt välja mellan olika alternativ. 

Det kan också vara smart att boka en tid långt i förväg om du vill besöka en frisör som har gott rykte eller som är populär i staden, något som ofta kan ske i just Uddevalla. Glöm inte att du alltid kan få hjälp av oss då du vill hitta rätt frisör i Uddevalla, och att du på vår sida kan ta del av all information som kan vara nödvändig i ditt sökande!