Tänk Globalt Handla Lokalt i Uddevalla

Näringsliv

Hitta lediga jobb för sjuksköterskor i Norge på hel-/deltid

När du har utbildat dig till sjuksyrra och ger dig ut på arbetsmarknaden för att söka jobb kanske du egentligen skulle föredra att jobba hemmavid. Men i många fall kan det också finnas skäl till att du vill söka dig lite längre bort och kanske inte jobba i din hemstad. I sådana fall kanske du hellre vill börja titta på lediga jobb för sjuksköterskor i Norge. Dessa tjänster finns tillgängliga på såväl hel- som deltid och du kan därmed balansera ditt yrkesliv med ditt privatliv på ett effektivt sätt.

Möjligt att skapa den perfekta tillvaron för just dig utifrån ditt behov

En fördel med att jobba på den andra sidan landsgränsen är att du ofta kan tjäna lite bättre men samtidigt bo kvar hemma i Sverige. Till exempel kanske du vill åka över och jobba under en lite kortare tidsperiod för att sedan åka hem igen. Men du kan även hitta en lösning där du på regelbunden basis åker över till Norge för att jobba och varvar detta med ledighet i ditt hemland.

På så vis kan du få det bästa av två världar: du har ett jobb och en inkomst som ger dig en fast punkt och lite regelbundenhet. Samtidigt har du även möjlighet att varva detta med ett annat deltidsjobb i Sverige alternativt studier eller dylikt. Denna lösning gör det faktiskt trots allt möjligt för dig att lära känna dina kollegor och vissa av patienterna. Detta samtidigt som du inte behöver känna att du sitter fast i ett nytt land och behöver börja om helt på noll rent socialt sett.

4 fördelar med att söka lediga jobb för sjuksköterskor i Norge

Till de tre främsta fördelarna med att söka lediga jobb för sjuksköterskor i Norge hör att:

  • det finns många lediga tjänster att välja bland
  • du enkelt kan låta dig hyras ut till uppdragsgivare via ett svenskt bemanningsbolag
  • du kan få en lön som är hög relativt lönenivån i Sverige
  • det finns möjlighet att skräddarsy din tillvaro utifrån dina behov och önskemål.

Så om du är redo för en ny utmaning kan vi rekommendera dig att överväga denna möjlighet!